Common Issues

Filter
If you have not found the answer, send us your question, and we will respond as soon as possible.

Hello, my son has recurrent angina. Sixth since last November. Constantly swallowing antibiotics also caused a drop in weight. At the age of five, he weighs 16 Kg. After an ENT examination, he was on Wednesday 03.04. applied lentocilin. A throat swab showed Hemophilus infl bacteria. From 10.04. in addition, he started taking atb Cefzil, which was also prescribed by the orl doctor. Yesterday cefzil was good. Today he got a fever again and the tonsils on the left side were swollen again. We are already desperate. What would be your suggested course of action? Sincerely, Jan Musil

I don't know if my son had any general blood tests, an allergology/immunology examination, if any immune deficiency has been proven, if he has any intolerance, allergy to gluten, casein, etc. How is his immunity supported - does he take quality probiotics, vitamin C, D, Zn, fish oil, real food. Last but not least, focus on a possible psychosomatic aspect based on the bodymind principle - what happened in November? E.g. change of teacher in kindergarten, some bullying, problems in the family. Can't say for sure without the above info. Anyway, so much ATB in such a short time is not normal. Dr. Hrabánková

Hello, my son has recurrent angina. Sixth since last November. Constantly swallowing antibiotics also caused a drop in weight. At the age of five, he weighs 16 Kg. After an ENT examination, he was on Wednesday 03.04. applied lentocilin. A throat swab showed Hemophilus infl bacteria. From 10.04. in addition, he started taking atb Cefzil, which was also prescribed by the orl doctor. Yesterday cefzil was good. Today he got a fever again and the tonsils on the left side were swollen again. We...

Dobrý den, syn má opakované angíny. Od loňského listopadu už šestou. Neustále polykání antibiotik způsobilo i propad ve váze. V pěti letech váží 16 Kg. Po vyšetření na ORL mu byl ve středu 03.04. aplikován lentocilin. Výtěr z krku prokázal bakteri Hemofilus infl. Od 10.04. navíc začal brát atb Cefzil, které také předepsal lékař orl. Včera cefzil dobral. Dnes dostal opět horečku a na levé straně opět otekla krční mandle. Už jsme zoufalí. Jaký byste navrhovali postup? S pozdravem Jan Musil

Nevím zda-li syn měl nějaké celkové krevní testy, vyšetření na alergologii/imunologii zda-li je prokázaný nějaký deficit imunity, jestli nemá nějakou intoleranci, alergii na lepek, kasein atp. Jakým způsobem je mu podporována imunity- zda-li bere kvalitní probiotika, vitamín C, D, Zn, rybí tuk, skutečné jídlo. V neposlední řadě se zaměřit na možný psychosomatický na principu bodymind aspekt- co se v listopadu stalo? Např. změna učitelky v MŠ, nějaká šikana, problémy v rodině. Nelze spolehlivě říci bez výše uvedených info. Každopádně není normální tolik ATB v tak krátké době. Dr. Hrabánková

Dobrý den, syn má opakované angíny. Od loňského listopadu už šestou. Neustále polykání antibiotik způsobilo i propad ve váze. V pěti letech váží 16 Kg. Po vyšetření na ORL mu byl ve středu 03.04. aplikován lentocilin. Výtěr z krku prokázal bakteri Hemofilus infl. Od 10.04. navíc začal brát atb Cefzil, které také předepsal lékař orl. Včera cefzil dobral. Dnes dostal opět horečku a na levé straně opět otekla krční mandle. Už jsme zoufalí. Jaký byste navrhovali postup? S pozdravem Jan...

Automatically translated | View original

Hello, two weeks ago I was given penicillin for angina - my temperature was only 38.1, nothing terrible, but the pins in my throat were clear and the general fatigue as well. ATB worked, but immediately on the day of recovery my throat started to hurt again. Since it was Easter, I had no choice. In addition, I felt completely fine, only the pain in the throat, which was especially in the morning. After Easter I went for a check-up, blood sedimentation was 15, I was given Dalacin for 5 days, but my throat hurts exactly the same, always especially in the morning. Thank you for answer.

Treatment of angina with penicillin is fine, sedimentation was fine. I don't understand why Dalacin was used, if on the basis of a smear? Pain in the throat can be, for example, an infection with EBV - the infectious mononucleosis virus, or a manifestation of a mucosal allergy. Can't say without examination. Appropriate overall immune support - probiotics, vitamin D+ C + Zn, real food, etc.
Dr. Hrabánková

Hello, two weeks ago I was given penicillin for angina - my temperature was only 38.1, nothing terrible, but the pins in my throat were clear and the general fatigue as well. ATB worked, but immediately on the day of recovery my throat started to hurt again. Since it was Easter, I had no choice. In addition, I felt completely fine, only the pain in the throat, which was especially in the morning. After Easter I went for a check-up, blood sedimentation was 15, I was given Dalacin for 5 days,...

Dobrý den, před dvěma týdny jsem dostal penicilin na angínu - měl jsem teplotu jen 38.1, žádná hrůza, čepy v krku byly ale jasné a celková únava taktéž. ATB zabrala, nicméně ihned v den dobrání mě opět začalo bolet v krku. Jelikož byly Velikonoce, tak jsem neměl jak řešit. Navíc jsem se cítil úplně dobře, jen ta bolest v krku, která byla především ráno. Po Velikonocích jsem šel na kontrolu, sedimentace krve byla 15, dostal jsem Dalacin na 5 dní, v krku mě ale bolí úplně stejně, vždy především po ránu. Děkuji za odpověď.

Léčba angíny penicilinem je v pořádku, sedimentace byla v pořádku. Nechápu proč byl nasazen Dalacin, zda-li na základě výtěru? Bolest v krku může být v rámci například infekce EBV- virus infekční mononukleózy, nebo projev slizniční alergie. Nelze bez vyšetření říci. Vhodná celková podpora imunity- probiotika, vitamín D+ C + Zn, skutečné jídlo atp.
Dr. Hrabánková

Dobrý den, před dvěma týdny jsem dostal penicilin na angínu - měl jsem teplotu jen 38.1, žádná hrůza, čepy v krku byly ale jasné a celková únava taktéž. ATB zabrala, nicméně ihned v den dobrání mě opět začalo bolet v krku. Jelikož byly Velikonoce, tak jsem neměl jak řešit. Navíc jsem se cítil úplně dobře, jen ta bolest v krku, která byla především ráno. Po Velikonocích jsem šel na kontrolu, sedimentace krve byla 15, dostal jsem Dalacin na 5 dní, v krku mě ale bolí úplně stejně, vždy...

Automatically translated | View original

Good day. I would very much like to consult with you. My daughter hasn't slept well since yesterday evening, she already had a sore throat in the morning, she also had blisters on her palate and tonsils, and her throat hurts a lot. Last year she already went through something like this, it was heroic angina and she was treated with AtB. My daughter's throat hurts a lot, whether she drinks tea or water, or otherwise, it hurts her a lot. Paralen did not help with the pain. My daughter also has reflux, which means that when she has constipation, the acids come back up and it irritates the groin, so it is all the more difficult to find a suitable preparation for it. However, I found out about Streptokill and somehow I bought it ahead of time. We gave it about 3 times today, I don't know how often to give it, can you please advise? Thank you, Mirka

Hello Mirko,
feel free to apply every 30-60 min. when the daughter is awake, until her throat "stings", as you write. We recommend not eating or drinking after application. As for reflux, the so-called "heartburn" or the return of acid juices from the stomach into the esophagus can usually be completely eliminated by a healthy diet or by eliminating or at least significantly limiting industrial foods full of various food additives or "éček", fried foods, carbonated drinks, leavened pastries, etc.
Speedy recovery,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Good day. I would very much like to consult with you. My daughter hasn't slept well since yesterday evening, she already had a sore throat in the morning, she also had blisters on her palate and tonsils, and her throat hurts a lot. Last year she already went through something like this, it was heroic angina and she was treated with AtB. My daughter's throat hurts a lot, whether she drinks tea or water, or otherwise, it hurts her a lot. Paralen did not help with the pain. My daughter also has...

Dobry den. Velmi rada by som sa s Vami poradila. Dcerka od vcera vecera nespala dobre, rano uz mala bolestive hrdielko, urobili sa jej take pluzgieriky na podnebi ale aj na mandliach a velmi ju stipe hrdielko. Minuly rok si takym niecim uz presla, bola to heroaticka angina a liecena AtB. Dcerku velmi stipe hrdielko, ci uz pije cajik alebo vodu, alebo ine, velmi ju stipe. Paralen od bolesti nepomohol. Dcerka ma aj reflux, cize ona ked spinka, tak sa jej tie kyseliny vracaju hore a to poleptava pazerak, takze o to je to tazsie jej najst vhodny pripravok. Avsak, dozvedela som sa o Streptokill a akosi som ho v predstihu kupila. Dnes sme dali asi 3x, neviem ako casto jej ho davat, mozete prosim poradit? Dakujem, Mirka

Dobrý den, Mirko,
aplikujte klidně i každých 30-60 min., když bude dcera vzhůru, dokud ji bude "štípat hrdlo", jak píšete. Po aplikaci doporučujeme nezapíjet ani nezajídat. Co se refluxu týče, tzv. "pálení žáhy" resp. vracení kyselých šťáv ze žaludku do jícnu lze většinou zcela eliminovat zdravou stravou resp. vyřazením nebo alespoň výrazným omezením průmyslových potravin plných různých potravinových aditiv resp. "éček", smažených jídel, sycených nápojů, kynutého pečiva, apod.
Brzké uzdravení,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Dobry den. Velmi rada by som sa s Vami poradila. Dcerka od vcera vecera nespala dobre, rano uz mala bolestive hrdielko, urobili sa jej take pluzgieriky na podnebi ale aj na mandliach a velmi ju stipe hrdielko. Minuly rok si takym niecim uz presla, bola to heroaticka angina a liecena AtB. Dcerku velmi stipe hrdielko, ci uz pije cajik alebo vodu, alebo ine, velmi ju stipe. Paralen od bolesti nepomohol. Dcerka ma aj reflux, cize ona ked spinka, tak sa jej tie kyseliny vracaju hore a to...

Automatically translated | View original

Hello, we are on vacation in Egypt. On the third day, I am troubled by difficulties such as fever (which is managed to be brought down with the local drug PAROFEN) and weakness and feelings associated with it. I was slightly troubled by a sore throat without a cough, only with hoarseness (ACC). I also received 3 capsules of Neozolid 600 (azithromycin) after 24 hours at the hotel pharmacy just to be sure. Last night I took the last pill, but this morning I found out that I have a big sore throat (I only have one) and I would really like to ask for advice on how to proceed. Fortunately, I have only slight difficulty swallowing, but I have no idea if I have developed an abscess, for example. Thank you very much for your help

Hello Honzo,
try to be under the supervision of a doctor. If the inflammation were to increase, it is good to have an emergency room within reach. Rest, eat light food. Beware of vegetables washed in all-inclusive often only with local water, which causes intestinal problems for many Europeans, which you should avoid at the moment. Therefore, uncut vegetables and fruits are better, which can be washed in purchased or bottled water. If you or someone on your tour has Streptokill, then that would of course be a big help. If not, you can at least gargle with salt water.
hang in there and be healthy
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Hello, we are on vacation in Egypt. On the third day, I am troubled by difficulties such as fever (which is managed to be brought down with the local drug PAROFEN) and weakness and feelings associated with it. I was slightly troubled by a sore throat without a cough, only with hoarseness (ACC). I also received 3 capsules of Neozolid 600 (azithromycin) after 24 hours at the hotel pharmacy just to be sure. Last night I took the last pill, but this morning I found out that I have a big sore...

Dobrý den, jsme na dovolené v Egyptě. Třetí den mě trápí obtíže jako horečka (kterou se daří srážet místním lékem PAROFEN ) a slabost a pocity s tím spojené. Lehce mě trápila bolest krku bez kašle ,pouze se zahleněním (ACC). Také jsem zde v hotelové lékárně obdržel pro jistotu antibiotika 3 kapsle po 24 hodinách Neozolid 600 (azythromycinum). Včera večer jsem dobral poslední tabletku ale dnes ráno jsem zjistil že mám velký zánět krční mandle(mám pouze jednu) a chtěl bych moc požádat o radu,jak postupovat dále. Polykání mi dělá naštěstí jen lehké obtíže, ale netuším, zda se mi neudělal například absces. Mockrát děkuji za pomoc

Dobrý den, Honzo,
zkuste být pod dohledem lékaře. Pokud by se zánět zvětšoval, je dobré mít v dosahu pohotovost. Odpočívejte, jezte lehkou stravu. Pozor na zeleninu omývanou v all-iclusive často jen místní vodou, což mnoha evropanům způsobuje střevní potíže, kterým byste se měl v současné době vyvarovat. Lepší je proto nekrájená zelenina a ovoce, které si před požitím může omýt v kupované resp. balené vodě. Máte-li Vy nebo někdo z Vašeho zájezdu Streptokill, pak by to byla samozřejmě velká pomoc. Pokud ne, tak můžete alespoň vyplachovat hrdlo slanou vodou.
Držte se a buďte zdráv,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Dobrý den, jsme na dovolené v Egyptě. Třetí den mě trápí obtíže jako horečka (kterou se daří srážet místním lékem PAROFEN ) a slabost a pocity s tím spojené. Lehce mě trápila bolest krku bez kašle ,pouze se zahleněním (ACC). Také jsem zde v hotelové lékárně obdržel pro jistotu antibiotika 3 kapsle po 24 hodinách Neozolid 600 (azythromycinum). Včera večer jsem dobral poslední tabletku ale dnes ráno jsem zjistil že mám velký zánět krční mandle(mám pouze jednu) a chtěl bych moc požádat o radu...

Automatically translated | View original

Hello, my 5-year-old son had angina with ATB during the first half of December (2 weeks at home), then a week of kindergarten and angina again with ATB, then angina with ATB in January and now March again with ATB (14 days at home) 2 days in kindergarten and the third day he is having trouble with his neck again, we gave him oral probiotics and the thought of him going to get his tonsils out is really new. Can you advise me if he could take Streptokill, but it is difficult with him, I read that it burns Thank you, I don't know what to do next

Good day,
I definitely recommend trying it. The perception of burning is very individual, so perhaps your son will be among those who do not feel it. Alternatively, you will manage to convince him, because the burning is very short-lived and then relief comes. It is usually the case that the burning sensation is more pronounced with an infection and vice versa with a healthy throat.
Speedy recovery,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Hello, my 5-year-old son had angina with ATB during the first half of December (2 weeks at home), then a week of kindergarten and angina again with ATB, then angina with ATB in January and now March again with ATB (14 days at home) 2 days in kindergarten and the third day he is having trouble with his neck again, we gave him oral probiotics and the thought of him going to get his tonsils out is really new. Can you advise me if he could take Streptokill, but it is difficult with him, I read...

Dobrý den syn 5let během prosince v 1.polovině prodělal angínu s ATB(2.týdny doma),pak týden školka a znovu angína zas ATB,pak angína s ATB leden a teď březen zas ATB (14dní doma) 2dny ve školce a třetí den znovu si ztěžuje na krk dávaly jsme orální probiotika a při představě, že by šel na vyndání mandlí to fakt new Poradíte mi jestli by mohl užívat Streptokill,ale s ním je to těžký,četla jsem ,že to pálí Děkuji,už nevím co dál

Dobrý den,
určitě doporučuji vyzkoušet. Vnímání pálení je velice individuální, tak třeba bude Váš syn patřit mezi ty, které to nepálí. Případně se Vám ho podaří přesvědčit, protože pálení je velmi krátkodobé a pak přichází úleva. Většinou je to tak, že při infekci je pocit pálení výraznější a při zdravém hrdle naopak.
Brzké uzdravení,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Dobrý den syn 5let během prosince v 1.polovině prodělal angínu s ATB(2.týdny doma),pak týden školka a znovu angína zas ATB,pak angína s ATB leden a teď březen zas ATB (14dní doma) 2dny ve školce a třetí den znovu si ztěžuje na krk dávaly jsme orální probiotika a při představě, že by šel na vyndání mandlí to fakt new Poradíte mi jestli by mohl užívat Streptokill,ale s ním je to těžký,četla jsem ,že to pálí Děkuji,už nevím co dál

Dobrý den,
určitě doporučuji vyzkoušet. Vnímání pálení je velice...

Automatically translated | View original

Hello, I would like to ask a question. Every year I go through the same course of the disease: sore throat, swollen tonsils, headache... after about five days it turns into a stuffy nose, crazy peeing and the taste goes away, fatigue for about three days... I don't want any antibiotics, which the doctor immediately recommends... antibiotics helped her to not lose her taste, but again it made me lose the lower part of my body, please give me advice on how to proceed with the treatment...

Hello Nikola,
according to your description, it is a fairly common course of a respiratory disease that the majority of the population experiences once a year.
First of all, we recommend having Streptokill ready and spraying intensively at the first signs of sore throat.
Subsequently, if the disease does develop, try to find a doctor with whom you can arrange treatment without ATB.
be well
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Hello, I would like to ask a question. Every year I go through the same course of the disease: sore throat, swollen tonsils, headache... after about five days it turns into a stuffy nose, crazy peeing and the taste goes away, fatigue for about three days... I don't want any antibiotics, which the doctor immediately recommends... antibiotics helped her to not lose her taste, but again it made me lose the lower part of my body, please give me advice on how to proceed with the...

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Každý rok procházím stejným průběhem nemoci: bolest krku, nateklé mandle,bolest hlavy..po cca pěti dnech to přejde na ucpaný nos, šílené pčikani a odchází chuť, únava cca tři dny... nechci žádné antibiotika což doktor ihned doporučuje... antibiotika pomohly k tomu aby nepřišla o chuť ale zase mi to rozhodilo spodní část těla prosím o radu jak postupovat při léčbě...

Dobrý den, Nikolo,
dle Vašeho popisu se jedná o celkem běžný průběh respiračního onemocnění, který jednou do roka prožívá většina populace.
V první řadě doporučujeme mít připraven Streptokill a již při prvních náznacích bolesti v hrdle intenzivně stříkat.
Následně, pokud by přeci jen došlo k rozvoji onemocnění, zkuste najít lékaře, se kterým se půjde domluvit na léčbě bez ATB.
Buďte zdráva,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Každý rok procházím stejným průběhem nemoci: bolest krku, nateklé mandle,bolest hlavy..po cca pěti dnech to přejde na ucpaný nos, šílené pčikani a odchází chuť, únava cca tři dny... nechci žádné antibiotika což doktor ihned doporučuje... antibiotika pomohly k tomu aby nepřišla o chuť ale zase mi to rozhodilo spodní část těla prosím o radu jak postupovat při léčbě...

Dobrý den, Nikolo,
dle Vašeho popisu se jedná o celkem běžný průběh respiračního onemocnění,...

Automatically translated | View original

Hello, I don't know where to turn anymore. I'm 37, I had my first angina last year, after being treated with antibiotics, the same thing happened again within two days, and so did my son. Somehow we got rid of it, we both still had about two. I haven't been able to get off of it since March this year. Streotococcus also came with psoriasis, which broke out terribly this year. I have already been treated for two atb, a week after the check-up, a control swab and streptococcus still on three crosses. Symptoms: slight scratchy throat, fatigue, psoriasis and dry mouth. I have a bad reaction to penicillin so I can't take it. Any advice. I'm fine, but the strep makes the psoriasis worse. thank you for answer

Hello Lenka,
below we send the answer of our lady doctor.

Hello, a control swab is not performed after a streptococcal infection. A control examination after the end of treatment can show the presence of streptococcus of the same type in approx. 5%, it is not possible to know whether reinfection or survival of the original strain. If there is a recurrence of streptococcal disease. And the PNC can be re-implanted, if the bacillus survives even this th, there is little hope for the success of the 3rd attempt. I recommend overall immune support, test the level of vitamin D and use D3+K2+Mg accordingly. Put on fermented products. Check KO+dif, FW, ASLO, RF, thyropathy TSH, fT4 ev anti TG+ anti TPO. Consider the so-called autoimmune protocol for AI psoriasis. Dr. Hrabánková

be well
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Hello, I don't know where to turn anymore. I'm 37, I had my first angina last year, after being treated with antibiotics, the same thing happened again within two days, and so did my son. Somehow we got rid of it, we both still had about two. I haven't been able to get off of it since March this year. Streotococcus also came with psoriasis, which broke out terribly this year. I have already been treated for two atb, a week after the check-up, a control swab and streptococcus still on three...

Dobrý den, už nevím, kam se obrátit. Je mi 37,vloni jsem prodělala svou první angínu, po preleceni antibiotiky do dvou dnů znova to stejné, syn také tak. Nějak jsme se toho zbavili, ještě jsme měli oba asi dvě. Letos se z toho od března nemohu dostat. Se streotokokem přišla i lupénka, která se mi tento rok strašně rozjela. Byla jsem léčena už dvema atb, týden po dobrani kontrolní výter a streptokok stále na tři křížky. Příznaky: lehké škrábání v krku, únava, vysev lupénky a sucho v ústech. Mám špatnou reakci na penicilin, takže ho nemůžu. Nějaká rada. Nic mi není, ale streptokok zhoršuje lupenku. Děkuji za odpověď

Dobrý den, Lenko,
níže posíláme odpověď naší paní doktorky.

Dobrý den, kontrolní výtěr po streptokokové infekci se neprovádí. Kontrolní vyšetření po ukončené léčbě může v cca 5% ukázat přítomnost streptokoka téhož typu, nelze poznat zda-li reinfekce či přežití původního kmene. Pokud dojde k opak.onemocnění streptokokem sk. A lze znovu nasadit PNC, pokud přežije bacil i tuto th, je malá naděje na úspěšnost 3.pokusu. Doporučuji celkovou podporu imunity, otestovat hladinu vitamínu D nasadit podle toho D3+K2+Mg. Nasadit fermentované produkty. Zkontrolovat KO+dif, FW, ASLO, RF, thyreopatii TSH, fT4 ev anti TG+ anti TPO. Zvážit tzv.autoimunitní protokol při AI onemocnění lupénkou. Dr. Hrabánková

Buďte zdráva,
Pavel Soukup
ANGINA.CZ

Dobrý den, už nevím, kam se obrátit. Je mi 37,vloni jsem prodělala svou první angínu, po preleceni antibiotiky do dvou dnů znova to stejné, syn také tak. Nějak jsme se toho zbavili, ještě jsme měli oba asi dvě. Letos se z toho od března nemohu dostat. Se streotokokem přišla i lupénka, která se mi tento rok strašně rozjela. Byla jsem léčena už dvema atb, týden po dobrani kontrolní výter a streptokok stále na tři křížky. Příznaky: lehké škrábání v krku, únava, vysev lupénky a sucho v ústech....

Automatically translated | View original
Hello, I have a daughter, 9 years old and she suffers from angina. I recently came across your product and bought it. My daughter currently has angina again and is on antibiotics. I wanted to ask what is the ideal dosage? Can the product be used as a preventive measure? Thank you very much! Have a nice day! Petra P.

Hello Peter,
Streptokill can also be used with antibiotics, however, it is more important to use it after the antibiotics have been taken, when the level of antibiotics in the blood drops significantly within 24 hours after the antibiotics have been taken, thus creating a risk of repeated streptococcal infection.
The ideal dosage is 5-20 times a day 2-4 sprays on the affected areas in the throat. For a nine-year-old girl, 2 sprays in one dose should be enough, 1 spray on each side of the throat and swallowed. The frequency of dosing should correspond to how much your daughter's throat will hurt. If he feels well, then several doses a day will definitely be enough, but it should always be after eating and drinking so that Streptokill has a chance to work in the throat for as long as possible. Application before bed is also ideal, when we do not consume anything at night.
Long-term preventive use is possible, with the fact that we recommend gradually reducing doses to, for example, a single dose before bedtime. After a while, try to stop using it completely and be ready to apply intensively immediately if inappropriate sensations in the throat reappear.
I believe that Streptokill will prove useful to you, as it does to the vast majority of our customers, and we will be very happy if you write us about your experience at www.stre.cz.
Be Healthy,
Pavel Soukup,
STREPTOkill.cz

PETER:
Good day,
so my daughter took antibiotics today and we are starting with streptokill.
So I will proceed with the dosage as you write.
Is it possible to use streptokill for half a year, until spring? Are there any risks of overdose or other complications?
Thank you very much! Have a nice day! Peter

STREPTOKILL.CZ:
Hello Peter,
thanks for the message and don't worry, we recommend gradually reducing the doses if the daughter does not have inappropriate sensations in the throat, not for the reason of not overdosing, but for the reason that the throat does not shrink and slowly gets used to being able to cope with its own immunity without too much help from Streptokill. The goal is clean and healthy tonsils that can function well most of the year without outside help.
Regards,
Pavel Soukup
STREPTOkill.cz

Hello, I have a daughter, 9 years old and she suffers from angina. I recently came across your product and bought it. My daughter currently has angina again and is on antibiotics. I wanted to ask what is the ideal dosage? Can the product be used as a preventive measure? Thank you very much! Have a nice day! Petra P.

Hello Peter,
Streptokill can also be used with antibiotics, however, it is more important to use it after the antibiotics have been taken, when the level of antibiotics in the...

Dobrý den, mám dceru, 9 let a trpí na angíny. Aktuálně jsem narazila na Váš produkt a pořídila ho. Dcera má nyní aktuálně opět angínu a antibiotika. Chěla jsem se zeptat, jaké je ideální dávkování? Lze přípravek užívat i nějak prventivně? Moc děkuji! Hezký den! Petra P.

Dobrý den, Petro,
Streptokill je možné užívat i při antibiotikách nicméně důležitější je jeho užívání po dobrání antibiotik, když hladina atb v krvi do 24 hodin po jejich dobrání výrazně klesá a vzniká tak riziko opakované streptokokové infekce.
Ideální dávkování je 5-20 krát denně 2-4 střiky na postižená místa v hrdle. U devítileté dívky by měly stačit 2 střiky v jedné dávce, 1 střik na každou stranu hrdla a propolknout. Četnost dávkování by měla odpovídat tomu, jak hodně bude dceru bolet v krku. Pokud se bude cítit dobře tak určitě postačí i několik dávek denně, ale vždy by to mělo být po jídle a pití, aby měl Streptokill šanci v hrdle co nejdéle působit. Ideální je také aplikace před spaním, kdy už pak v noci nic nekonzumujeme.
Dlouhodobé preventivní užívání je možné s tím, že postupně doporučujeme dávky snižovat třeba až na jedinou dávku před spaním. Po čase zkuste užívání zcela ukončit a být připraveni intenzivně aplikovat ihned, pokud by se znovu objevily nepatřičné pocity v hrdle.
Věřím, že se Vám Streptokill osvědčí, jako naprosté většině našich zákazníků a budeme moc rádi, když nám pak na www.stre.cz napíšete Vaši zkušenost.
Buďte zdraví,
Pavel Soukup,
STREPTOkill.cz

PETRA:
Dobrý den, 
tak dcera dnes dobrala antibiotika a začínáme tedy se streptokill. 
Budu tedy postupovat s dávkování, jak píšete.
Je mozne případně užívat streptokill třeba půl roku, do jara? Nehrozí nějaké předávkování nebo jiné komplikace? 
Moc děkuji! Hezky den! Petra

STREPTOKILL.CZ:
Dobrý den, Petro,
díky za zprávu a nebojte, postupné snižování dávek, pokud nebude dcera mít nepatřičné pocity v krku, doporučujeme nikoliv z důvodu nepředávkování, ale z toho důvodu, aby hrdlo neschoulostivělo a pomalu si zvykalo vystačit se svou vlastní imunitou bez přílišné pomoci od Streptokillu. Cílem jsou čisté a zdravé mandle, které dokážou většinu roku dobře fungovat bez pomoci zvenčí.
S pozdravem,
Pavel Soukup
STREPTOkill.cz

 

 

Dobrý den, mám dceru, 9 let a trpí na angíny. Aktuálně jsem narazila na Váš produkt a pořídila ho. Dcera má nyní aktuálně opět angínu a antibiotika. Chěla jsem se zeptat, jaké je ideální dávkování? Lze přípravek užívat i nějak prventivně? Moc děkuji! Hezký den! Petra P.

Dobrý den, Petro,
Streptokill je možné užívat i při antibiotikách nicméně důležitější je jeho užívání po dobrání antibiotik, když hladina atb v krvi do 24 hodin po jejich dobrání výrazně klesá a vzniká tak riziko opakované...

Automatically translated | View original
Hello, does streptokill also help with chronic problems? I'm bothered by pins on madlich that hurt and I need to get rid of them on Orl, I have everything negative thank you

Hello Mrs. Kovalová,
unfortunately, according to the applicable regulations, we cannot tell you whether Streptokill will work on anything. The only thing I can do is to refer you to the authentic reviews of our users at www.stre.cz , where you will read that it works for a very wide range of ailments and recommend that you try Streptokill in sufficient intensity. As a rule, the results are visible very soon, although with a chronic problem it is certainly desirable to have more patience. In any case, Streptokill is a natural product and its longer use is possible without developing resistance. Alternatively, you can also read our advice on www.strepto.cz , where you will often encounter the opposite problem, where users have been diagnosed with streptococcus, but have no symptoms. We will appreciate it all the more if you send us your experience if you decide to try Streptokill.
I wish you a speedy recovery,
Pavel Soukup
STREPTOkill.cz

Hello, does streptokill also help with chronic problems? I'm bothered by pins on madlich that hurt and I need to get rid of them on Orl, I have everything negative thank you

Hello Mrs. Kovalová,
unfortunately, according to the applicable regulations, we cannot tell you whether Streptokill will work on anything. The only thing I can do is to refer you to the authentic reviews of our users at www.stre.cz , where you will read that it works for a very wide range of ailments and recommend that...

Dobrý den pomůže streptokill i na chronické potíže ? Trápí mě čepy na madlich které bolí a potřebuji se jich zbavit na Orl mám vše negativní děkuji

Dobrý den, paní Kovalová,
bohužel dle platných předpisů Vám nemůžeme napsat, zda Streptokill na cokoliv zabere. Jediné co mohu, je odkázat Vás na autentické recenze našich uživatelů na www.stre.cz, kde se dočtete, že funguje na velmi široké spektrum neduhů a doporučit Vám Streptokill v dostatečné intenzitě vyzkoušet. Výsledky jsou zpravidla vidět velmi brzy, i když u chronického problému je jistě žádoucí mít větší trpělivost. Každopádně Streptokill je přírodní produkt a jeho delší užívání je možné, aniž by vznikla rezistence. Případně si můžete pročíst i naši poradnu na www.strepto.cz, kde se častěji setkáte s opačným problémem, kdy mají uživatelé zjištěný výskyt streptokoka, ale jsou bez příznaků. O to více oceníme, když nám pošlete Vaši zkušenost, pokud se rozhodnete Streptokill vyzkoušet. 
Přeji Vám brzké uzdravení,
Pavel Soukup
STREPTOkill.cz

Dobrý den pomůže streptokill i na chronické potíže ? Trápí mě čepy na madlich které bolí a potřebuji se jich zbavit na Orl mám vše negativní děkuji

Dobrý den, paní Kovalová,
bohužel dle platných předpisů Vám nemůžeme napsat, zda Streptokill na cokoliv zabere. Jediné co mohu, je odkázat Vás na autentické recenze našich uživatelů na www.stre.cz, kde se dočtete, že funguje na velmi široké spektrum neduhů a doporučit Vám Streptokill v dostatečné intenzitě vyzkoušet. Výsledky jsou zpravidla...

Automatically translated | View original
Hello, I have been suffering from repeated streptococcal and staphylococcal infections for two years. After many failed antibiotics, my doctor finally decided to try the autovaccine. But there is a wait of up to 8 weeks. Using streptokill did not make the problem go away, but I finally got relief from the problem. It is no longer unbearable (sore throat, difficulty swallowing, earache, blocked nose - I apply to all three affected areas). The question is the duration of continuous use. I can use it for 8 weeks straight until the autovaccine is made. It is a product that has really helped me after a long time. I wouldn't want the body to get used to it, like the antibiotics, and then it stopped working. Or can I use it with the autovaccine, or is it better to stop using it when trying the autovaccine? Thank you very much in advance for your reply. Map Marcela
Hello, Marcelo, don't be afraid to take Streptokill long-term and calmly even in increased doses and frequencies as long as you have inappropriate sensations in the throat or other described problems. It is quite possible that in combination with a healthy diet and summer weather (avoid excessive heat and air conditioning, however!) further significant improvement will occur even before the autovaccine is prepared. Consult your doctor about simultaneous use with an autovaccine, but it shouldn't be a problem. We will be happy if you then send us your experience at www.stre.cz. Get well soon and have a great time, Pavel Soukup STREPTOkill.cz
Hello, I have been suffering from repeated streptococcal and staphylococcal infections for two years. After many failed antibiotics, my doctor finally decided to try the autovaccine. But there is a wait of up to 8 weeks. Using streptokill did not make the problem go away, but I finally got relief from the problem. It is no longer unbearable (sore throat, difficulty swallowing, earache, blocked nose - I apply to all three affected areas). The question is the duration of continuous use. I can...

Dobrý den, již dva roky mě trápí opakované streptokokové a stafylokové infekce. Po neúspěšných mnoha nasazování antibiotik se konečně má doktorka odhodlala vyzkoušet autovakcínu. Na tu se ale čeká až 8 týdnu. Používáním streptokillu mi obtíže nevymizely, ale konečně se mi od potíží ulevilo. Již to není k nevydržení (bolest v krku, obtížné polykání, bolení uší, ucpaný nos - aplikuji na všechny tři postižená místa). Dotazem je délka nepřetržitého užívání. Mohu ho užívat těch 8 týdnů v kuse do zhotovení autovakcíny. Je to po dlouhé době pro mě produkt, který mi opravdu pomohl. Nechtěla bych, aby si na to tělo zvyklo, tak jako na ty antibiotika, a pak již neučinkoval. Nebo mohu ho používat i s autovakcínou, nebo je lepší ho poté při zkoušení autovakcíny vysadit? Předem mockráte děkuji za odpověď. Mapová Marcela

Dobrý den, Marcelo, Streptokill se nebojte užívat dlouhodobě a klidně i ve zvýšených dávkách a frekvencích dokud máte nepatřičné pocity v hrdle resp. další popisované potíže. Je dost možné, že v kombinaci se zdravou stravou a letním počasím (ovšem vyhýbejte se přílišným vedrům i klimatizaci!) dojde k dalšímu výraznému zlepšení ještě než bude připravena autovakcína. Současné užití s autovakcínou konsultujte se svou lékařkou, ale neměl by to být problém. Budeme rádi, když nám následně pošlete Vaši zkušenost na www.stre.cz. Brzy se uzdravte a mějte se krásně, Pavel Soukup STREPTOkill.cz

Dobrý den, již dva roky mě trápí opakované streptokokové a stafylokové infekce. Po neúspěšných mnoha nasazování antibiotik se konečně má doktorka odhodlala vyzkoušet autovakcínu. Na tu se ale čeká až 8 týdnu. Používáním streptokillu mi obtíže nevymizely, ale konečně se mi od potíží ulevilo. Již to není k nevydržení (bolest v krku, obtížné polykání, bolení uší, ucpaný nos - aplikuji na všechny tři postižená místa). Dotazem je délka nepřetržitého užívání. Mohu ho užívat těch 8 týdnů v kuse do...

Automatically translated | View original
Hello, my 7-year-old son has had angina (streptococcal) for the second time, treated antibiotics A week after getting the 1st antibiotics , the second angina came. It is now 4 days after taking the 2nd antibiotics and he is already complaining of a sore throat, "everything tastes bad" and he has a cold. I came across your website and immediately ordered streptokill, hopefully I will have it tomorrow. How often should I spray him? Is 5 times a day enough or do I have to do it more often? I'm afraid he won't like it, he's quite "whiny". Do I have to leave it at home even when using streptokill? Or if we managed to get the sore throat under control, could he go to school (maybe after a week)? He has been at home for 5 weeks straight and would like to go out among people again. There is a need for a rest period when taking streptokill or if the difficulties subside, this is not necessary. Thank you and best regards, Dana Černá

Hello Mrs. Black,
if you read the experiences of our customers at www.stre.cz , you will find that you are describing the classic course of recurrent angina. It is better to apply Streptokill every 30-60 min., at least initially, until the son feels better. Optimally 2-3 sprays (center, left and right side of the throat). If there is an infection in the throat, it will "burn" more or less, but hopefully you can handle it. The resting regime should correspond to how the son feels, in any case, after ATB the body is considerably weakened for about 1 month, so try to protect the son from any increased load. On the other hand, if he feels better, you can certainly go outside on these beautiful days, preferably sometime between 12 and 3 p.m., when it is the warmest outside. We also recommend natural probiotics, e.g. in the form of kefir, acidophilic milk, kefir, sauerkraut.
I wish you the best of luck, a speedy recovery and thank you in advance for sending your experience with Streptokill,
Pavel Soukup,
STREPTOkill.cz
Good day,

---

Thank you for answer. My son has been using streptokill for 3 days and we are very satisfied.
I have two small questions:

1) After 3 days of spraying (every hour) he claims that his throat no longer hurts.
(He had 2 tonsillitis in a row, now it's a week after getting the others antibiotics a
his throat started to hurt again...).
How long should we spray in the throat - as a precaution? Or should we stop
spray and wait until his throat starts to hurt again?

2) Can he drink after we squirt his neck and he swallows? They claim that it
he needs to drink water. So that it does not reduce the effectiveness of streptokill ....

Thank you very much for the answers
Dana Black

---

Hello Mrs. Black,

we are very glad that you are satisfied.

Regarding your questions, it is definitely a good idea to continue using the application for at least a week after the pain in the throat stops, although of course you can gradually reduce the dosage or frequency of application, so that if the pain does not start to return, you can apply at the end of the week, for example, only after meals and the next week only before going to bed. This also brings me to your second question. It is really not good to drink or eat Streptokill after application. Try to somehow convince your son to let Streptokill work for at least half an hour before he drinks or eats. That I tell him that he is a pimp if he can do it :-). In general, from the point of view of diet, of course, I recommend fruits, vegetables, yogurts, kefir, and at the same time, please limit sweets, incl. sugary drinks to a minimum, but don't tell my son that, he wouldn't like me at all :-).

Have a great time and stay healthy
Pavel Soukup
STREPTOkill.cz

---

Good day,

thank you very much for the information. My son started to manage it even without drinking it, so we are happy.

Thanks for the food advice too, I myself eat a macrobiotic-inspired diet, so I know that healthy food is the foundation.
It's a problem with children in this respect, but I try as much as possible to limit sweets and unhealthy foods and sneak fruits, vegetables and legumes into the menu.
I always call them bacteria, unfortunately they like the same things as you, and they run away when you eat food that they don't even like.

have a nice day
Dana Black

Hello, my 7-year-old son has had angina (streptococcal) for the second time, treated antibiotics A week after getting the 1st antibiotics , the second angina came. It is now 4 days after taking the 2nd antibiotics and he is already complaining of a sore throat, "everything tastes bad" and he has a cold. I came across your website and immediately ordered streptokill, hopefully I will have it tomorrow. How often should I spray him? Is 5 times a day enough or do I have to do it more often? I'm...
Dobrý den, syn 7 let má už podruhé za sebou angínu (streptokok) léčenou atb. Týden po dobrání 1. atb přišla druhá angína. Teď je 4 dny po dobrání 2. atb a už si zase stěžuje na bolesti v krku, "všechno chutná špatně" a má rýmu. Narazila jsem na Vaše stránky a hned objednala streptokill, zítra ho snad budu mít. Jak často mu mám stříkat? Stačí 5x denně nebo musím častěji? Bojím se, že se mu to nebude líbit, je dost "fňukna". Musím ho i při používání streptokillu nechat doma? Nebo pokud by se nám podařilo bolení v krku zvládnout, mohl by jít do školy (třeba po týdnu)? Je doma už 5 týdnů v kuse a už by chtěl jít zase mezi lidi. Je třeba nějaký klidový režim při užívání streptokillu nebo v případě že obtíže ustoupí, to není nutné. Děkuji s pozdravem Dana Černá

Dobrý den, paní Černá,
když si pročtete zkušenosti našich zákazníků na www.stre.cz, tak zjistíte, že popisujete klasický průběh vracející se angíny. Streptokill aplikujte raději každých 30-60 min., alespoň zpočátku, než se bude syn cítit lépe. Optimálně 2-3 střiky (střed, levá a pravá strana hrdla). Pokud je v krku infekce, tak to syna bude více či méně "pálit", ale snad to zvládnete. Klidový režim by měl odpovídat tomu, jak se syn cítí, každopádně po ATB je tělo cca 1 měsíc značně oslabeno, tak zkuste syna chránit před jakoukoliv zvýšenou zátěží. Na druhou stranu, pokud se bude cítit lépe, tak určitě v těchto krásných dnech můžete jít ven, nejlépe někdy mezi 12 a 15 hod, když je venku nejtepleji. Také doporučujeme přírodní probiotika, např ve formě kefíru, acidofilního mléka, kefíru, kyselého zelí.
Přeji hodně štěstí, brzké uzdravení a předem děkuji za zaslání Vaší zkušenosti se Streptokillem,
Pavel Soukup,
STREPTOkill.cz
Dobrý den, 

--- 

Děkuji za odpověď. Syn streptokill užívá 3 den a jsme moc spokojeni.
měla bych ještě dva malé dotazy:
 
1) Po 3 dnech stříkání (každou hodinu) tvrdí, že už ho v krku nebolí. 
(Měl 2 angíny za sebou, nyní je to týden po dobrání druhých atb. a
zase ho začalo bolet v krku...).
Jak dlouho máme ještě stříkat do krku - preventivně? Nebo máme přestat
stříkat a počkat až ho zase v krku začne bolet?
 
2) Může se poté, co mu krk vystříkáme a on polkne, napít? Tvdí, že to
potřebuje zapít vodou. Aby to nesnižovalo účinnost streptokillu ....
 
Děkuji moc za odpovědi
Dana Černá

---

Dobrý den, paní Černá,

jsme velice rádi, že jste spokojeni.

K Vašim dotazům, určitě je dobré vydržet v aplikaci ještě alespoň týden po tom, co bolesti v krku ustanou, i když samozřejmě můžete postupně snižovat dávkování resp. četnost aplikace, tak, že pokud se bolest nezačne vracet můžete koncem týdne aplikovat třeba už jen po jídle a příští týden už jen před spaním. Tím se také dostávám k Vašemu druhému dotazu. Opravdu není dobré Streptokill po aplikaci jakkoliv zapíjet ani zajídat. Zkuste syna nějak přesvědčit, aby alespoň půl hodinky nechal Streptokill působit, než bude pít či jíst. Že mu vzkazuji, že je pašák, když to zvládne :-). Všeobecně z hlediska stravy samozřejmě doporučuji ovoce, zeleninu, jogurty, kefír a současně prosím omezte sladké vč. sladkých nápojů na minimum, ale to už synovi neříkejte, to by mě už vůbec neměl rád :-).

Mějte se krásně a buďte zdrávi,
Pavel Soukup
STREPTOkill.cz

---

Dobrý den,
 
děkuju moc za informaci. Syn to začal zvládat i bez zapíjení, tak máme radost.
 
Děkuju i za radu ohledně jídla, sama jím stravu inspirovanou makrobiotikou, takže vím, že zdravé jídlo je základ.
S dětmi je v tohle ohledu potíž, ale snažím se co to jde, jim sladké a nezdravé omezovat a propašovávt do jídlelníčku ovoce, zeleninu a luštěniny.
Vždycky jim říkám bacili bohužel mají rádi to samé co vy, a utíkají, když budete jíst jídlo které jim ani vám tolik nechutná.
 
hezký den
Dana Černá
 

Dobrý den, syn 7 let má už podruhé za sebou angínu (streptokok) léčenou atb. Týden po dobrání 1. atb přišla druhá angína. Teď je 4 dny po dobrání 2. atb a už si zase stěžuje na bolesti v krku, "všechno chutná špatně" a má rýmu. Narazila jsem na Vaše stránky a hned objednala streptokill, zítra ho snad budu mít. Jak často mu mám stříkat? Stačí 5x denně nebo musím častěji? Bojím se, že se mu to nebude líbit, je dost "fňukna". Musím ho i při používání streptokillu nechat doma? Nebo pokud by se...
Automatically translated | View original
Hello, about 16 days ago, the doctor told me that I had purulent angina, I was given antibiotics that helped me with the worst pain in my throat, but that was all. So I went to my general practitioner again and she told me that she couldn't see anything in my throat and that it was normal. When the burning in the throat and cough did not go away even after another 5 days, I went to the doctor again and said the same thing again. I went home already desperate and started searching the internet and found Streptokill and started using it this morning. I read that a lot of people write that when they apply Streptokill, it burns a lot in the throat, but it only burned a little on one side. So I wanted to ask if it is appropriate to use it in my case? I'm really tired of it, how my condition isn't getting better, it's not that bad, but I still know that my neck is not completely in order and as soon as I start to exercise or do some activity, my neck will get worse, so at the moment I have nothing else to do but to be at home. Thank you for the answer Cukrova
Hello, Mrs. Cukrová, you don't need to worry, everyone perceives burning differently and the fact that Streptokill does not burn you does not mean that you should stop using it. If you feel that the neck is not well, then definitely continue with the application. General fatigue is usually caused by the weakening of the organism after an illness and after taking antibiotics, however, it can also be caused by some illness that you have not been diagnosed with, so be careful and if the condition does not improve, visit the doctor again and have a blood test done. Get well soon and use the current weather to sunbathe and rest in the fresh air, Pavel Soukup STREPTOkill.cz
Hello, about 16 days ago, the doctor told me that I had purulent angina, I was given antibiotics that helped me with the worst pain in my throat, but that was all. So I went to my general practitioner again and she told me that she couldn't see anything in my throat and that it was normal. When the burning in the throat and cough did not go away even after another 5 days, I went to the doctor again and said the same thing again. I went home already desperate and started searching the...

Dobrý den, cca pred 16 dny mi pani doktorka rekla že mám hnisavou anginu dostala jsem antibiotika která mi pomohla od nejhorsi bolesti v krku ale to bylo vse. Sla jsem tedy znovu ke sve prakticke doktorce a ta mi rekla ze v krku nic nevidi a ze to je normalni. Kdyz palení v krku a kasel nepresel ani po dalsich 5 dnech vyrazila jsem k doktorce znovu a rekla opet to samé. Šla jsem domu už zoufalá a začala jsem hledat na internetu a našla jsem Streptokill a dnes ráno začala používat. Cetla jsem že hodne lidí píse ze když aplikují Streptokill že je to v krku dost palí ale mě to pali jen trochu na jedné strane. Tak jsem se chtěla zeptat jestli je vhodné ho v mem pripadě pouzivat? Už je mi z toho fakt do breku jak se muj stav nelepší , neni to teda tak hrozné ale stejne vim ze ten krk neni uplne v poradku a jakmile zacnu treba chodit cvicit nebo delat nejakou aktivitu tak se krk zhorsi takze mi momentalne nezbývá nic jineho nez byt doma. Dekuji za odpoved Cukrova

Dobrý den, paní Cukrová, nemusíte se znepokojovat, každý vnímá pálení jinak a to, že Vás Streptokill nepálí, rozhodně neznamená, že byste ho měla přestat užívat. Pokud cítíte, že krk není v pořádku, tak v aplikaci určitě pokračujte. Celková únava bývá způsobena oslabením organismu po nemoci a po užívání antibiotik nicméně může být způsobena také nějakou nemocí, která Vám nebyla diagnostikována, takže buďte obezřetná a pokud se stav nezlepší, znovu navštivte lékaře a nechte si udělat rozbor krve. Brzy se uzdravte a využijte současného počasí ke slunění a odpočinku na čerstvém vzduchu, Pavel Soukup STREPTOkill.cz

Dobrý den, cca pred 16 dny mi pani doktorka rekla že mám hnisavou anginu dostala jsem antibiotika která mi pomohla od nejhorsi bolesti v krku ale to bylo vse. Sla jsem tedy znovu ke sve prakticke doktorce a ta mi rekla ze v krku nic nevidi a ze to je normalni. Kdyz palení v krku a kasel nepresel ani po dalsich 5 dnech vyrazila jsem k doktorce znovu a rekla opet to samé. Šla jsem domu už zoufalá a začala jsem hledat na internetu a našla jsem Streptokill a dnes ráno začala používat. Cetla jsem...

Automatically translated | View original


Další příspěvky týkající se Vámi zvoleného tématu jsme pro Vás našli v poradně streptokill.info a ve zkušenostech pacientů streptokill.info.